Samla lån

Om du har en massa dyra krediter och ogynnsamma lån som tär på din ekonomi kan du alltid lösa dem med ett förmånligt privatlån och ha allt samlat på en och samma bank istället. Det kan förbättra din ekonomi drastiskt.

Därför bör du samla dina lån

  • Du sänker dina månadskostnader. Istället för att betala kanske 20 % i ränta på dina krediter och eventuellt ännu mer för dina smålån kan du i bästa fall komma undan med en ränta på 5 % eller mindre.
  • Du får bättre koll. Det är såklart mycket smidigare och mer överskådligt att betala av på ett lite större lån istället för att ha en massa smålån och krediter.
  • Du kan få längre tid på dig att betala av på ditt lån. Om du tar ett privatlån kan du lägga upp det på 12 år från och med den dag du samlar dina lån.
  • Du blir av med dina krediter. Om du har en dyr kredit som du aldrig lyckas bli av med får du fortsätta att betala kanske 20 % i ränta år efter år och det tar aldrig slut. Det slipper du om du löser krediten med ett privatlån.

Om du är intresserad av att samla dina lån kan du alltid kontakta banken direkt på nätet via privatlån24.com, till exempel ICA Banken som erbjuder förmånliga privatlån upp till 350 000 kr.