Låna pengar direkt

Eftersom privatlån24.com är en sajt för dig som behöver låna pengar snabbt så tänkte vi nu visa dig hur du kan få ditt lån så snabbt som möjligt, det vill säga inom några minuter.

Så får du dina pengar direkt

1. Vänd dig till en långivare som kan betala ut pengar direkt via en direktöverföring. Flera av de långivare du hittar på den här sajten kan göra det.

2. Kolla upp vilken bank eller vilka banker långivaren använder sig av. Om långivaren inte har samma bank som du kan de inte göra en direktöverföring eftersom direktöverföringar bara kan göras inom en och samma bank. Om långivaren använder sig av samma bank så är det alltså inga problem att få pengar direkt. Läs mer om Smslånen.se – här får du se en lista på alla långivarnas banker.

3. Kolla för säkerhetsskull upp att långivarens kontor är öppet för annars kan de inte betala ut dina pengar direkt. De flesta kontor är öppna sju dagar i veckan och har öppet från tidig morgon till sen kväll på vardagarna så det kommer nog inte att vara några problem såvida du inte gör din ansökan mycket sent på kvällen eller på natten.

4. Gör din ansökan enligt långivarens instruktioner, det brukar inte ens ta en minut. Om din ansökan blir godkänd och du har följt långivarens instruktioner sätts lånet in på ditt bankkonto på en gång så att du kan få tillgång till dina pengar direkt.